Jom Makan Bersama di Kyochon

  • Post author:
  • Post category:Makan
  • Reading time:3 mins read
You are currently viewing Jom Makan Bersama di Kyochon

Waktu awal awal Malaysia viral dengan restoran korea, Kyochon ni nama yang tidak kering di bibir rakyat kita. Mesti ramai tahu lah Kyochon tu apa. Tapi kalau ada yang tak tahu, Kyochon ni merupakan francais ayam goreng yang ditubuhkan pada tahun 1991 dan ia juga merupakan restoran ayam goreng Korea terbesar di Korea selatan tau. Oh tahu tak Kyochon di Pavlilion Kuala Lumpur tu merupakan cawangan Kyochon yang terbesar di dunia. Sangat menggagumkan.

Kyochon ini sangat dikenali dengan ayam goreng mereka yang segar dan dan asli dengan pelbagai perisa seperti ‘Soy Garlic Series’, ‘Red Pepper Series’, ‘Honey Series’, dan banyak lagi. Sempena Ramadan kali ini, Kyochon menyediakan kombo dan promosi khas supaya korang boleh menikmati kelazatan ayam goreng ini!

Oh, korang peminat ayam goreng Korea ke? Kalau minat, boleh baca artikel ini juga untuk explore restoran Korea yang lain di Malaysia.

Kombo Ramadan Kyochon

1) Kombo Ceria

2) Kombo Fiesta

Untuk yang dah lama craving ayam goreng Korea daripada Kyochon ni, jangan lupa ambil peluang ini. Makan dengan keluarga dan rakan rakan pun sedap ni. Salam Ramadan semua!

Lokasi

📍Kyochon 1991

https://www.kyochon.com.my/locations/

📱Instagram: @mykyochon

📱Facebook: Kyochon Malaysia

Artikel ini ditulis oleh Nuha Azaha.