De Lettuce B.E.A.R, Cara Baru Untuk Pertanian oleh Jack Wee

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:3 mins read
You are currently viewing De Lettuce B.E.A.R, Cara Baru Untuk Pertanian oleh Jack Wee

Pertanian, salah satu perniagaan utama Malaysia, menghadapi masa depan yang tidak jelas kerana penduduk muda memilih pelbagai pilihan vokasional. Adalah sukar bagi generasi tua untuk memindahkan pengetahuan pertanian, menonjolkan keperluan untuk menjadikan pertanian lebih menarik dan menguntungkan untuk generasi baru.

Petani muda Jack Wee menggunakan AI dalam operasi pertanian berskala besarnya dalam usaha menarik bakat baharu ke sektor itu. Dengan latar belakang pengedaran agro-makanan dan farmaseutikal, beliau menumpukan pada membekalkan salad yang menyihatkan alam sekitar dan menggalakkan kesihatan yang baik.

Jack Wee, Pengasas De Lettuce B.E.A.R
Jack Wee, Pengasas De Lettuce B.E.A.R

Jack, seorang pakar pertanian dengan pengalaman yang pelbagai, membayangkan revolusi hijau dalam industri perladangan. Beliau mengasaskan De Lettuce B.E.A.R, memfokuskan pada pertanian menegak dalaman AI yang cekap dan hidroponik untuk merevolusikan penanaman salad dan menyumbang kepada masa depan yang mampan. Pendekatan inovatif ini bertujuan untuk menggalakkan kehidupan yang lebih sihat dan merevolusikan industri perladangan.

Salad Jack, produk De Lettuce B.E.A.R, menawarkan penghapusan lengkap racun perosak dan racun herba, menghasilkan hasil yang lebih tinggi, kawalan kualiti menyeluruh dan rasa yang dipertingkatkan. Pendekatan inovatif ini meminimumkan penggunaan tanah, membolehkan De Lettuce Bear’s memberi perkhidmatan yang cekap kepada pengguna bandar. Salad Jack kaya dengan selenium, menyediakan 50% daripada pengambilan selenium harian seseorang.

Salad De Lettuce B.E.A.R
Salad De Lettuce B.E.A.R (delettucebear.com)

Kejayaan syarikat adalah disebabkan oleh hubungan peribadinya dengan universiti, di mana Jack menamatkan latihan amali semasa Sarjana Sainsnya. Jack melihat peluang besar dalam De Lettuce B.E.A.R bersepadu AI untuk perbandaran Malaysia, memenuhi permintaan pengguna yang semakin meningkat untuk salad berkhasiat.

Untuk makluman anda, De Lettuce B.E.A.R ialah firma agri-bioteknologi tempatan yang berbangga mempersembahkan sayur-sayuran Bio-Fortified selenium pertama Asia Tenggara ke pasaran Malaysia selepas menyempurnakan seni menghasilkan salad yang berkhasiat dan sihat. Sebagai pakar dalam hidroponik dan penanaman salad menegak dalaman, De Lettuce B.E.A.R komited untuk menjadikan pemakanan sihat mudah, tidak rumit dan cekap. Barangan mereka kini boleh didapati dengan mudah di beberapa kedai runcit Lembah Klang.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, atau ingin bercakap dengan Jack Wee, anda boleh menghubunginya di:

📲E-mel: sidd@elliotcommunications.com
📲Telefon: 01123023790

Article currated by Izzah Norsham