Anda Mencari Port Makan Western Dengan Harga yang Murah Di Kedah Anda Boleh Cuba Cafe House Ayu Annisha

You are currently viewing Anda Mencari Port Makan Western Dengan Harga yang Murah Di Kedah Anda Boleh Cuba Cafe House Ayu Annisha

Menu di Cafe House Ayu Annisha adalah simfoni perisa, bukti kepelbagaian masakan negeri Kedah. Daripada Nasi Lemak yang asli, wangi dengan santan dan sambal, kepada Laksa Johor yang berapi-api, memikat selera anda dengan kuahnya yang kaya dan gandingan makanan laut, setiap hidangan adalah perayaan bahan-bahan tempatan yang segar.

Tetapi Cafe House Ayu Annisha bukan sahaja mengenai makanan tradisional. Menu ini bertukar dengan hidangan berinspirasikan Barat seperti pasta berkrim dan burger berair, semuanya diselitkan dengan sentuhan keajaiban Kedah. Dan bagi mereka yang gemar manis, terdapat pilihan pencuci mulut yang lazat, daripada Kuih Muih klasik, hidangan bersaiz gigitan halus yang penuh dengan rasa, kepada ciptaan moden seperti Kek Keju Pandan, gabungan pengaruh Asia dan Barat yang menarik.

Menu

Set Family

Set Jimat Plate(RM29)

Set Celop Tepung(RM25)

Spaghetti Chiken Chop(RM3.90)

Cafe House Ayu Annisha bukan sekadar tempat untuk menjamu selera. Ia adalah hab komuniti, ruang di mana penduduk tempatan dan pelawat sama-sama berkumpul untuk berkongsi cerita, ketawa dan permainan carrom sekali-sekala. Senyuman mesra kakitangan, layanan tulen mereka, membuatkan anda berasa seperti sebahagian daripada keluarga.

Jika anda mencari makanan barat di Kulim Kedah anda boleh ke Western House.

Location

Alamat: 104, Jalan Kn 4, Taman Baru Kuala Kedah, 06600 Kuala Kedah, Kedah

Maps: https://goo.gl/maps/231nXo6sjab1aA3bA

Tiktok: https://www.tiktok.com/discover/cafe-house-ayu-annisha

Facebook: https://www.facebook.com/p/Cafe-House-Ayu-Annisha-100057394121745/?locale=ms_MY

Article curated by Ammar