Nikmati Lebih 10 Promosi Sempena Hari Mengundi PRU-15!

  • Post author:
  • Post category:Makan / Viral
  • Reading time:1 mins read
You are currently viewing Nikmati Lebih 10 Promosi Sempena Hari Mengundi PRU-15!

Semua rakyat Malaysia akan menunaikan tanggungjawab untuk pergi mengundi pada Pilihan Raya Umum ke-15 pada 19 November ini. Sempena hari mengundi ni min nampak banyak betul promosi makanan dan minuman yang kita semua boleh pergi tuntut selepas mengundi tau!

Memandangkan kerajaan pun baru sahaja umumkan cuti umum pada sehari sebelum mengundi dan gaji akan masuk awal pasti ramai yang dah buat plan nak luang masa bersama keluarga juga kan? Berita baik, terdapat promosi dan tawaran diskaun yang diberikan oleh banyak perniagaan besar untuk menghargai usaha masyarakat yang menjalankan tanggungjawab.

Tinggal berapa hari je lagi nak mengundi kan, jadi jom kita tengok apa je ada promosi PRU15 untuk singgah lepas siap undi nanti!

1. Tealive

2. Oldtown Coffee

3. Tacobell

4. Secret Recipe

5. The Alley

6. Marrybrown

7. TGI Fridays

8. CoolBlog

9. PepperLunch

10. Hokkaido Cheese Tart

Banyak lagi yang ada promosi tau gais seperti Genting Skyworlds, Poptron.co, Bean Jr, Seri Pacific Hotel dan macam- macam lagi. Dahlah senang je nak claim kan gais, ada certain kedai korang just kena tunjuk jari berdakwat tu je, ah boleh claim. Senang kan? So, min nak ucap selamat mengundi dan selamat tuntut semua promosi gais hehe.

Comments